Как да попълня формата за записване в дистанционен курс?

1. Влизате във формата за записване за дистанционен курс.

2. В раздела "ДАННИ ЗА УДОСТОВЕРЕНИЕТО" задължително попълвате име, презиме и фамилия. Ако желаете ЕГН - то Ви да фигурира в удостоверението, моля да го попълните.

В полето "Вашият имейл" /Е-мейл/ попълнете валиден Е-мейл. На този Е-мейл ще Ви изпратим копие от Вашата заявка за да проверите дали е правилно попълнена. На същия Е-мейл, след плащане на таксата за курса, ще Ви изпратим линка /адреса от който ще влезнете/, потребителското име и парола за влизане в модула за дистанционно обучение. Чрез този Е-мейл ще кореспондираме с Вас при необходимост.

Всички полета със * са задължителни за попълване.

3. В раздела "ДАННИ ЗА ФАКТУРАТА" попълвате тези полета, които са необходими за издаване на Вашата фактура.

Обърнете внимание на точното попълване на последното поле от този раздел - данните за адреса на който ще Ви изпратим оригиналното удостоверение и фактура /за наша сметка/.

4. В последното празно поле попълнете точно символите, които са над него /на латиница/, като се спазва за "малки" и "главни" букви.
Преди да кликнете върху полето "ИЗПРАТИ", прегледайте внимателно попълнените данни за тяхната коректност. Може да се върнете и правите корекции.
Ако попълнените и проверени от Вас данни са точни моля да кликнете върху бутона "ИЗПРАТИ".

С попълване и изпращане на тази форма, Вие се задължавате да спазвате изискванията за работа в модула за дистанционно обучение на "Европартнер".

След като кликнете върху "ИЗПРАТИ", ние ще получим Вашата заявка за дистанционно обучение, а Вие ще получите Е-мейл автоматично с данните, които сте попълнили в тази форма. Моля да ги проверите отново и, ако има грешка, повторете регистрацията.

Ако всичко е точно, може да извършите плащане на таксата за дистанционно обучение, на избрания от Вас курс, с банков превод на "Европартнер" ЕООД.

Ако не сте получили Е-мейл, след като сте попълнили и изпратили заявката, моля проверете дали същият не е отишъл в "спама" на Вашата поща.

Ако и там го няма, значи не сте посочили коректно Вашия Е-мейл в заявката. В този случай повторете заявката.

ВАЖНО : СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ БАНКОВИЯ ПРЕВОД С ВАШАТА ТАКСА ЗА ОБУЧЕНИЕ, ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС В ЗАЯВКАТА Е-МЕЙЛ, ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ И ПАРОЛА ЗА ВЛИЗАНЕ В МОДУЛА ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ.

При проблем или затруднения сигнализирайте на Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0888 673 423

инж. Нина Сандева – управител на Учебен център "Европартнер"